• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis Retourneren in onze winkels

IDENZA Thuisbezorgservice

Zeker nu willen wij er alles aan doen om jou de IDENZA service te verlenen die je van ons gewend bent! Daarom kun je nu ook gratis gebruik maken van de IDENZA thuisbezorgservice! Zeker in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn en daarom bezorgt IDENZA gratis aan huis in de omgeving van Leeuwarden, Groningen, Sneek en Drachten.

Hoe werkt het?

  1. Bel of whatsapp (06-46773344), chat, mail (klantenservice@idenza.nl) of stuur ons een DM via Facebook (idenza.nl) of Instagram (idenza_nl) en laat ons weten welke schoenen je graag wilt passen.
  2. Vooraf betalen is niet nodig.
  3. Wij bezorgen de schoenen dezelfde dag gratis aan huis in de omgeving van Leeuwarden, Groningen, Sneek en Drachten.
  4. Wij wachten op gepaste afstand terwijl jij je schoenen kunt proberen. Zijn ze goed? Dan sturen wij een Tikkie om de betaling te regelen. Niet goed? Dan nemen wij ze weer mee.

Op deze manier kun je vandaag nog die nieuwe shoes in huis hebben! Informeer via DM naar de mogelijkheden.

Nieuwe collectie online!

Een vrolijk nieuwtje.. de voorjaarscollectie is binnen! Benieuwd naar de nieuwste schoenentrends voor deze lente? Laat je inspireren!

    

Heb je een vraag over een artikel, wil je een schoen van dichtbij zien of ben je nieuwsgierig hoe jouw favoriete schoenen aan de voet staan? Aarzel dan niet en bel, whatsapp, chat, mail of stuur ons een DM via Facebook of Instagram. Wij helpen jou heel graag en hopen je op deze manier de IDENZA service te verlenen die je van ons gewend bent! Van het doorsturen van extra productfoto's, videobel advies of zelfs het langsbrengen van schoenen; alles is mogelijk!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. 085 0294888 Maandag t/m zaterdag: 09:00 – 20:00 Zondag: 12:00 – 17:00 Email ons