• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis Retourneren

Garantie & klachten

Wij vinden het belangrijk dat jij blij wordt (en blijft) van IDENZA en tevreden bent met onze producten. Mocht je, ondanks onze uiterste zorg, ontevreden zijn over onze producten en/of dienstverlening? Laat het ons weten op klantenservice@idenza.nl! We zullen er dan alles aan doen om je alsnog blij te maken ;-).

Nice to know:

  • Bewaar goed je aankoopbon. Zonder aankoopbon kunnen we geen artikelen retour nemen of als klacht behandelen.
  • Je hebt na de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering heb je aanvullend 14 dagen de tijd om je bestelling, of een deel daarvan, zonder reden aan ons terug te sturen.
  • Schoenen moet je regelmatig inspuiten met een beschermer, hiermee voorkom je verkleuring.

Help! Ik heb een beschadigd / verkleurd product ontvangen, What to do?
Sorry, sorry, sorry, maar… ‘No worries’! We gaan dit samen met jou oplossen. Stuur direct even een mailtje naar klantenservice@idenza.nl of bel naar onze enthousiaste klantenservice. We gaan er voor zorgen dat je zo snel mogelijk een nieuw paar ontvangt. Mocht blijken dat dit model / maat niet meer voorradig is, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Garantie, hoe zit dat nou eigenlijk?
De garantie en garantieperiode zijn conform de wettelijke rechten van de consument. Mocht er buiten deze periode een klacht ontstaan, laat het ons dan weten. In sommige gevallen is fabrieksgarantie mogelijk, dit hangt echter van de klacht en fabrikant af. Neem voor deze specifieke gevallen even contact op met onze klantenservice. Uiteraard gaan we te allen tijde er samen met jou voor zorgen dat we een passende oplossing vinden. Meer informatie over garantie en klachten lees je hier.

Welke klachten worden niet vergoed?
Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: scheurtjes en slijtage van lakleer, kale neuzen, slijtage van zolen en hakken, afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Voorts geven wij geen garantie op studs, pailletten, kraaltjes en dergelijke die aan de schoenen bevestigd zijn. Het is daarom raadzaam om je schoenen goed te onderhouden.
Tip: behandel / verzorg je schoenen goed, hiermee voorkom je klachten.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. 085 0294888 Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 Email ons