• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis Retourneren

Betalen

Gemak vinden wij belangrijk. Het moet bij ons eenvoudig zijn om je favoriete product te bestellen. Daarom hebben wij een uitgebreid pakket aan betaalmogelijkheden. De betaling gebeurt allemaal in een veilige omgeving. Hieronder een overzicht van de verschillende betaalmogelijkheden.

Creditcard
Je kunt je creditcard (Visa en Mastercard) gegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van je betaling. Deze betaalmethode is gratis.

iDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct betalen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als je internetbankiert kun je direct gebruik maken van iDeal. Deze betaalmethode is gratis.

Idenza cadeaubon
De Idenza cadeaubon is verkrijgbaar bij onze winkels en is voor eerst alleen in te leveren in een van onze Idenza winkels. Ditzelfde geldt voor de bon, met daarop de gespaarde korting, die je periodiek krijgt toegestuurd. Achter de schermen zijn we druk bezig om ervoor te zorgen dat je deze binnenkort ook online kunt inleveren.

Veelgestelde vragen over 'betalen'

http://www.idenza.nl/veel-gestelde-vragen

Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. 085 0294888 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 Email ons